Waarom verveling juist goed is

Verveling

Ik ben niet tegen verveling. Sterker nog, ik denk dat het af en toe goed is om je te vervelen. Om niet automatisch en meteen je telefoon te pakken als je even niets te doen hebt.

Boredom Lab

De psycholoog John Eastwood van het Boredom Lab (ja, het bestaat echt) zegt dat we verveling moeten zien als een normaal onderdeel van het leven. Dat het zelfs desastreus is als we ons nooit vervelen, omdat verveling ons feitelijk behoedt voor stagnatie. Verveling helpt ons juist om onze motivatie terug te vinden, om onszelf en de wereld verder en beter te onderzoeken.

Verveelde ondernemers

Ondernemers en ondernemende coaches zijn vaak verveeld, maar al even vaak durven ze het niet toe te geven. Misschien herken je het. Je hebt toch het leukste werk, en de leukste klanten? En je hebt nu toch de omzet die je wilde?

Verveling … maar toch

Maar toch knaagt het, en echt niet alleen bij jou. Het wordt routine, je bent je klanten ontgroeid, je hebt niet meer het gevoel dat DIT is waarom je eigenlijk dit pad koos. Of je hebt die omzet en je voelt er niets meer bij, omdat het je bijna alleen ging om het geld en de cijfers. Of je bent goed in wat je doet, maar je hebt toch het gevoel dat er meer in je mars zit.

First Joy

Laat de verveling je mooiste motivatie zijn om vooruit te komen, om weer voldoening en vervulling te vinden in wat je doet. Om je talenten en creativiteit nog beter in te zetten. Om weer uitdaging te hebben, nieuwe mogelijkheden te zien.

Om te doen wat jij hebt te doen.

Afspreken?

Laten we er eens over praten, over wat jij echt wilt, en wat er mogelijk is voor jou. Over hoe Joy First je kan helpen. Klik hier om meteen een afspraak in te plannen.