Write Like You

Write Like You - Groeien met ijzersterke content

Ik help coaches en consultants om met ijzersterke content en steengoede verhalen meer klanten en meer omzet te krijgen.

Jij hebt een heel mooie missie en je bent keigoed in je vak. Je wilt met organische marketing en op een heel eigen manier meer klanten aantrekken.

Je weet dat het niveau van je copy moet meegroeien. Je wilt jezelf positioneren aan de top van jouw markt. Je teksten en marketing kunnen beter.

Maar je hebt zelf niet altijd genoeg ideeën, genoeg zin of genoeg tijd om je marketing te optimaliseren. Met als gevolg dat je te weinig zichtbaar bent. Of nog niet goed genoeg zichtbaar bent.

Ik help je om vanuit een autoriteitspositie en jouw persoonlijke merk nog meer ideale klanten aan te trekken.

Niet met schrijftips en -trucs (ook al krijg je die ook wel), niet met algemene templates of content-kalenders, maar vanuit jouw mooie missie, jouw geweldige talenten en jouw unieke persoonlijkheid.

De basis van jouw sterke verhaal zit in jou. In jouw identiteit. En dat is waar de mensen op af komen met wie jij het liefste werkt.

Kom, gaan we nog beter vertellen wie jij echt bent.

Janet stelt rake vragen, daagt je uit om dieper na te denken, luistert en geeft fijn advies. Zodra we over tekst spreken komt er enorm veel inspiratie, kennis en enthousiasme. Ze is zo goed in wat ze doet!
Als je lol wilt krijgen in schrijven raad ik je zeker aan om met Janet samen te werken!

- Mireille Duiven, brandingexpert @studioluckylois

Ghostwriting, coaching, wat levert dat me op?

Alles 🙂

  • Je verhaal wordt haarscherp
  • Je claimt jouw unieke positie in de markt
  • Je bent consistent zichtbaar met sterke teksten en verhalen die verleiden
  • Je 'merk' is aantrekkelijk, persoonlijk en onderscheidend
  • Je trekt meer ideale klanten aan, je omzet groeit
  • Dankzij de extra 1 op 1 Voxer-businesscoaching blijf je constant in beweging en groei je harder, zakelijk en persoonlijk.

Ik blijf niet aan de oppervlakte. Daarom wil jij met mij werken.

Welkom hier!
Bij jouw ghostwriter & businesscoach

Joy First

Jij bent een ondernemer met een belangrijke missie. Je bent niet dertien in een dozijn. Je wilt de wereld veranderen.

Daarom is het van het grootste belang dat je nog meer wordt gezien, gehoord en begrepen.

Ik help je om de verhalen te vertellen die uit je hart komen. Om de plek waarop jij floreert helemaal in te nemen. Zodat jij op jouw beurt anderen kunt laten floreren.

Jouw boodschap is niet een-dimensionaal.

Ik geloof dat de beste teksten in de diepte ontstaan.
Daarom voeren we steeds een eerlijk en open gesprek, jij en ik.

Hoe duidelijker jouw verhaal wordt, hoe scherper de positie wordt die jij inneemt in de markt. Je ideale klanten zien je als de autoriteit, als de expert die zij nodig hebben.

Ik schrijf teksten voor je, geef feedback op posts van jou en tussendoor kun je gebruik maken van Voxer Businesscoaching.

Zodat je aan alle kanten groeit.

Samen maken we posts met power.
Verhalen die verleiden.
Content die converteert.

Schrijf met JOY 10daagse

Ben je klaar om flink te groeien?

Wat doen we in Write Like You?

1. Jij groeit zakelijk en persoonlijk door zichtbaar te zijn met teksten en verhalen die helemaal bij jou passen en die jouw ideale klant aanspreken en raken. Je boodschap wordt gehoord. Er komt meer diepgang, originaliteit en authenticiteit in je teksten.

2. Dankzij onze gesprekken en mijn scherpe vragen krijg je steeds meer helderheid over je verhaal. Maar ook over waar jij nu staat. Waar je naartoe wilt. Wat je nog tegenhoudt. Tussentijds houden we via Voxer contact over je content, je strategie, je valkuilen, je uitdagingen, je doelen en je dromen.

3. Je krijgt weer of meer plezier & JOY in het ondernemen en in je zichtbaarheid.

En nu heel praktisch, wat krijg je precies?

  • We spreken elkaar twee keer per maand: 1 keer een uur en 1 keer een half uur. We sparren over jou, je bedrijf, je strategie en natuurlijk over jouw verhaal. Tussendoor hebben we contact via Voxer. Het is echt businesscoaching en schrijfcaching in een. Teksten & strategie & mindset.
  • Op basis van onze gesprekken schrijf ik maandelijks 4 teksten voor jou. En ik geef mijn persoonlijke en professionele feedback wekelijks op twee teksten van jou. Dat betekent dat je minimaal drie keer in de week zichtbaar bent op social media. Dat is het minimale dat nodig is om meer ideale klanten aan te trekken en meer omzet te halen.
  • Tussendoor kun je mij vier dagen per week bereiken voor instant Voxer businesscoaching, waardoor je koers houdt, goede besluiten neemt en harder groeit.

De investering bedraagt 997 euro ex BTW per maand als je in termijnen betaalt. Samenwerken kan vanaf vier maanden.

SPECIAAL ZOMERAANBOD:
STAP NU IN TOT EN MET 31 DECEMBER 2024 EN BETAAL VOOR DEZE ZES MAANDEN NIET 997 EURO PER MAAND MAAR 845 PER MAAND. OF 4997 EX BTW ALS JE IN EEN KEER BETAALT. MAIL VICKY@JANETVANDIJK.NL ALS JIJ DIT WILT.

Meer weten? Boek dan vrijblijvend een call via deze link.

Garantie: constateren we een van beide of allebei dat onze samenwerking niet werkt, dan stoppen we er na de eerste maand mee. Je betaalt dan alleen het tarief voor de eerste maand, 997 euro ex BTW. Dit is overigens nog nooit voorgekomen. 

Ik gun elke ondernemer Janet. Ze heeft het bijzondere talent om precies de woorden te vinden die bij je passen. Door met haar samen te werken heb ik mijn stem gevonden én het plezier in het schrijven terug.

Ze maakt het leuk, simpel en doeltreffend. Dus als jij jouw stem wilt laten horen op een manier die bij jou past en leren van een expert (ze is écht een woordwizzard) dan is Janet jouw “go to person”! 

- Ellen Kok-Schut, paardencoach voor ambitieuze leiders

IMG_9041
IMG_8945

Hoezo kan jij schrijven dan?

Op mijn twintigste werd ik journalist. Na mijn stage werd ik meteen aangenomen als verslaggever op de stadsredactie van de inmiddels opgeheven Leidse Courant.

(Hier zit een opmerkelijk verhaal achter, dat vertel ik je wel als je dat wilt horen 🙂 )

Bijna dertig jaar bleef ik journalist, verslaggever, eindredacteur, leidinggevende van verschillende redacties  - in vaste dienst bij regionale dagbladen, Tussendoor was ik twee jaar freelance journalist in New York voor Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften, voor de radio en ook voor de tv.

Verder was ik nog tekstschrijver, auteur (ik schreef twee boeken, mijn eerste roman is coming), weblogger (van 2006 tot 2014), eindredacteur van boeken en lezingen-maker. 

Schrijven is mijn first love.

En volgens mijn echtgenoot mijn grootste talent. 

Maar ik ben ook een ervaren businesscoach en een briljant ideeënlab. En ik zie jouw goud.

Enig idee wat dit voor jou zou betekenen?

coaching
coaching

Hoezo kan jij schrijven dan?

Op mijn twintigste werd ik journalist. Na mijn stage werd ik meteen aangenomen als verslaggever op de stadsredactie van de inmiddels opgeheven Leidse Courant.

(Hier zit een opmerkelijk verhaal achter, dat vertel ik je wel als je dat wilt horen 🙂 )

Bijna dertig jaar bleef ik journalist, verslaggever, eindredacteur, chef redactie - in vaste dienst bij regionale dagbladen, en tussendoor was ik twee jaar freelance journalist in New York voor Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften, voor de radio en ook voor de tv.

En verder was ik nog tekstschrijver, auteur (mijn derde boek, mijn eerste roman is coming), weblogger (van 2006 tot 2014), eindredacteur van boeken en lezingen-maker. 

Schrijven is mijn first love.

En volgens mijn echtgenoot mijn grootste talent. 

Hier. Een ervaren, creatieve schrijver, coach en ideeën-lab binnen handbereik. 

Enig idee wat dat voor jou zou betekenen?

Voor wie is het?

Coach & ghost

Voor jou, als je ondernemer bent.
Je hebt een ontregelende visie, een verlangen om nog veel meer impact te maken.

Maar je vindt het lastig om dat duidelijk 'op papier' te krijgen, het kost je te veel tijd en moeite, je hebt er eigenlijk geen zin meer in. Ook al omdat iedereen zo op elkaar lijkt.

Je bent er klaar voor om te schrijven vanuit jouw hart. Vanuit jouw persoonlijkheid. Vanuit jouw unieke talent.

Je gelooft in het nut van echte gesprekken. Omdat je weet dat die je veel brengen, en dat heb je nodig, want jij wilt nog veel groter groeien.

Je weet dat het belangrijk is dat iemand jouw echte verhaal naar boven haalt, en vervolgens in jouw huid kruipt en jouw hart laat spreken.

Je wilt helderder, mooier, verrassender en krachtiger schrijven dan ooit. Zodat meer van jouw ideale klanten met jou willen samenwerken. En je omzet groeit.

De wereld heeft veranderaars nodig.

Jouw visie, jouw missie is het waard om nog veel meer gezien, gehoord en begrepen te worden.

En jij ook.