TEVREDEN KLANTEN

Natuurlijk kan ik je urenlang vertellen over hoe het is om met mij te werken - maar het is veel leuker om het zelf te ervaren. :grinning:
Of om te lezen hoe anderen het vonden.
Met veel plezier delen we hier een aantal reviews van onze klanten. EnJOY!

Tevreden klanten

Ik gun elke ondernemer Janet. Ze heeft het bijzondere talent om precies de woorden te vinden die bij je passen.

Ze heeft mij geholpen in het herschrijven van mijn teksten op mijn website en een aantal LinkedIn berichten. Door met haar samen te werken heb ik mijn stem gevonden én het plezier in het schrijven terug.

Ze maakt het leuk, simpel en doeltreffend. Dus als jij jouw stem wilt laten horen op een manier die bij jou past en leren van een expert (ze is écht een woordwizzard) dan is Janet jouw “go to person”!

Ellen Kok-Schut
Ellen Kok Coaching

Janet is een prettige en persoonlijke coach. We vonden samen waar bij mij nog obstakels en uitdagingen zaten, waardoor ik kon groeien als ondernemer.

Ze heeft ook inhoudelijk op het coachvak een maatwerk aanpak waardoor mijn klanten ook beter geholpen zijn. Ze is rustig en liefdevol maar ook haarscherp en eerlijk ;-).

Haar livedagen waren heerlijk met een intieme groep gelijkgestemde dames. Veel geleerd, ervaren en ook gelachen.

Evelien de Jong
Wil ik een kind

Heel blij dat ik met Janet aan de slag ben gegaan, de tijd is voorbij gevlogen!

Voordat ik met Janet ging werken, ging het al goed met mijn bedrijf. De resultaten waren mooi, maar wisselvallig. Meer stabiliteit daarin was welkom. Ook had ik het gevoel dat er nog veel in mij zat, maar dat het er niet uit kwam. Dat wat ik deed voelde nog wat meer als "ik doe iets en toevallig gaat het goed.”

Vanuit de kickoff werd met behulp van Human Design al veel duidelijk en ik ben de dingen die ik tegenkwam in mijn business op een andere manier gaan benaderen. Daardoor maak ik nu ook een groter verschil bij mijn klanten. Ik heb veel meer vertrouwen in mijzelf en mijn kunnen en zie mijn onderscheidende waarde en kan daarvoor staan. Onder andere door de Head2Reality-methode die ik zelf heb ontwikkeld dankzij de aanzet van Janet!

Janet is iemand die luistert, observeert, de juiste vragen stelt en de ruimte geeft om open te zijn en mogelijkheden te zien. Die wanneer het nodig is ook recht door zee kan zijn op een liefdevolle manier. Ik vind haar een hele fijne coach, omdat ze toegankelijk is en eerlijk. Ze laat je nadenken, maar denkt ook mee. Ze zegt wat er gezegd moet worden, viert mee bij successen en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Ik kan Janet aanraden aan iedere ondernemer die meer Joy wil ervaren in het ondernemen en echt wil ondernemen op een manier die bij hem of haar past. Die klaar is om een wereld van nieuwe mogelijkheden in te stappen en klaar is met zichzelf klein te houden. Aan de ondernemer die al weet waar ze mee bezig is, maar op zoek is naar meer finetuning en een frisse blik en tegelijkertijd ook meer wil leren over het vak coachen.

Phyllis Winkens
Business Coach

Voordat ik met Janet ging werken, ging het op papier erg goed. De keerzijde was alleen dat ik het erg druk had met klanten en weinig tijd nam om aan mijn eigen bedrijf te werken of om eens goed na te denken waar ik echt blij van word. Ik had dus behoefte aan wat meer rust en plezier in het ondernemen (en dat werkt natuurlijk ook door op andere levensgebieden). Tevreden klant

Vanuit de kick-off werd met behulp van Human Design al veel duidelijk. Er is een duidelijk moment in mijn leven geweest waar ik in een modus ben gaan staan waarvan ik dacht dat die op dat moment helpend was. Er is dus een hele andere manier van denken gekomen in hoe ik onderneem (en tegelijkertijd ook op andere vlakken in mijn leven), op een manier die veel beter bij me past met meer plezier en ruimte in mijn agenda. Waarbij ik ook nog eens een groter verschil kan maken bij klanten.

Samenwerken met Janet is heel fijn. Naast de coachingmomenten kan ik tussendoor via Voxer vragen stellen en met haar sparren. Ze reageert altijd snel en stelt vragen om me na te laten denken en geeft daarbij ook de tools die ik nodig heb. Het is fijn om het gevoel te hebben dat ze er gewoon is.

Janet is iemand die luistert, observeert, de juiste vragen stelt en de ruimte geeft om open te zijn en mogelijkheden te zien. Die wanneer het nodig is ook recht door zee kan zijn op een liefdevolle manier.

En wat ik ook heel erg fijn vind, is dat ik me eindelijk wat minder schuldig voel. Dat dingen er ook gewoon mogen zijn zonder dat er meteen een oordeel naar mezelf op hoeft te zitten.

Wat is goed vind aan Joy First is dat juist ook de extra dingen waar ik niet persé op afkwam zo'n verschil maken. Je kiest toch voor een persoon waar je een gevoel bij hebt. Dat bleek snel een goede keuze. Maar daarnaast hebben Human Design, het online coachingprogramma, de verrassende extra momenten / tools / opdrachten, echt voor een verdieping gezorgd waarvan ik vooraf niet eens wist dat ik dit nodig zou hebben.

Zoals de inzichten die ik kreeg en nog steeds krijg door Human Design, door het top of the bill coachingprogramma in de academy dat niet alleen mij maar ook mijn klanten helpt, doordat ik voorbij het praktische / adviserende wat ik mijn aard zit denk. En dat ik veel meer toesta om naar mijn intuïtie te luisteren door te tools en inzichten te krijgen die me hier enorm bij hebben geholpen.

Ik kan Joy First aanraden aan iedere ondernemer die meer Joy wil ervaren in het ondernemen en echt wil ondernemen op een manier die bij hem of haar past. Die klaar is om een wereld van nieuwe mogelijkheden in te stappen en klaar is met zichzelf klein te houden. tevreden klanten

Daniëlla Tuik
onlinebusinesspartners.nl

Tevreden klant
alg2

Dit was verreweg het beste programma dat ik ooit heb gevolgd. Ik heb met plezier heel veel geleerd.

In mijn werk kreeg ik vaker een coachrol en daar had ik nooit een training voor gevolgd. Ik wilde meer coachtechnieken en -vaardigheden leren, maar had geen zin in een coachopleiding. Next Level Coaching was de perfecte oplossing voor mij.

Ik deed eigenlijk maar wat als ik aan het coachen was, en was dus ook vrij onzeker. Nu weet ik wat ik doe en waarom ik dat doe. En waar het toe kan leiden.

De opbouw van mijn gesprekken is veel beter, ik ben zelf minder aan het woord. En ik voel geen stress meer als er een blokkade in het proces met de klant ontstaat.
De tools en technieken die ik leerde, helpen mij ook bij mijn eigen ontwikkeling.

Het positieve van Next Level Coaching vind ik de behapbare lessen. De hoeveelheid tijd die je erin steekt is prima te doen, en wat je leert kun je direct toepassen. Je kunt steeds vragen stellen en dingen bespreken waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Dus de opbouw is heel goed, maar ook de persoonlijke aandacht.

Janet is een warme en ontspannen coach. Heel enthousiast en optimistisch, maar tegelijkertijd scherp.

Ik zou haar traject aanraden aan mensen die interesse hebben in coaching, maar ook aan mensen die er al wat ervaring mee hebben.
Ik weet zeker dat je met dit programma een flinke stap kunt maken. Tevreden klanten

Linda van Egmond
Lindavanegmond.nl

Tevreden klant
NLCO3

Ik voel heel veel rust sinds jij mijn coach bent.

Je krijgt als coach best veel te verduren. Je bent het luisterend oor voor heel veel mensen. En je hoort vooral van ze wanneer ze bijvoorbeeld stilstaan, of in de weerstand zitten. En jij leert dan hoe je daarmee omgaat. Wat voor vragen je stelt. En dat je dan zelf achterover kunt leunen.

Hiervoor ging ik op dat soort momenten alsmaar werken, werken, werken. En nu denk ik: o, ik hoef het niet voor jou op te lossen, ik kan het mét jou oplossen. Ik geef je tools en input zodat jij het zelf oplost.

En dan is coachen gewoon leuk.

Toen ik dat voor het eerst in een heel mooi gesprek zo ervaarde, toen dacht ik: Dit is de kunst van het coachen. Tevreden klanten

Dominique Dolman
dominiquedolman.nl

Joy first tevreden klant
JF1

Ik heb echt zó veel van jou geleerd en doe echt heel veel anders. Het begint al bij structuur die ik nu heb in een coachgesprek. Voorheen was het meer een soort Q&A, heel rommelig. Het is echt een wereld van verschil, in alles.

Het programma bij Janet is zo interessant dat ik niet kan stoppen met meeschrijven steeds als ik een video van haar bekijk. Wil alles onthouden.

Om heel eerlijk te zijn: ik zat soms best in m’n irritatiezone met klanten, omdat ik dacht: waarom doe je niet gewoon wat ik zeg? Nou dat is nu wel anders. In plaats van de hele tijd advies geven, stel ik nu veel meer vragen. En het is vet om te zien hoe de antwoorden uit de klanten zelf komen. Tevreden klanten

 

Anna Bootsma
Anna Bootsma

Goede referentie
JF3

Ik ben gek op Janet. Haar coaching. Eerlijkheid. Safe space. Hoe ze je, op haar authentieke manier, een betere coach maakt.

Ik leer van jou zoveel over mezelf en over de menselijke psyche. Waardoor ik steeds dichter bij antwoorden kom. En daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ik weet zeker dat je heel veel andere coaches heel goed kan helpen. Ik zou tegen je willen zeggen: zie dan hoe goed je bent. En zie dan hoeveel je voor mij betekent.

Lotte van den Broek
lottevandenbroek.nl

Klant review
VOX1
jf5
jf4