Next Level Coachen

'Verreweg het beste programma dat ik ooit heb gevolgd'
Linda van Egmond, leiderschapsexpert

Start 9 januari 2023
8 plekken beschikbaar

Help jouw klanten op de allerbeste manier.

Zonder dat jij er wakker van ligt.

Je bent al een tijdje bezig als coachende ondernemer.
Je klanten zijn blij met je, maar je voelt dat je ze nog beter zou kunnen helpen.
Je wilt in elke situatie sneller weten wat je moet doen.
Je hebt het gevoel dat je soms wel heel veel moeite moet doen om een klant vooruit te helpen.
Je zou met nog meer zelfvertrouwen de coachingcalls willen leiden.
Je vindt het leuk om meer over coaching te leren.
En je wilt je niet meer onzeker voelen als het ingewikkeld wordt.

Help jouw klanten op de allerbeste manier.

Zonder dat jij er wakker van ligt.

Je bent al een tijdje bezig als coachende ondernemer.
Je klanten zijn blij met je, maar je voelt dat je ze nog beter zou kunnen helpen.
Je wilt in elke situatie sneller weten wat je moet doen.
Je hebt het gevoel dat je soms wel heel veel moeite moet doen om een klant vooruit te helpen.
Je zou met nog meer zelfvertrouwen de coachingcalls willen leiden.
Je vindt het leuk om meer over coaching te leren.
En je wilt je niet meer onzeker voelen als het ingewikkeld wordt.

"Hiervoor ging ik op dat soort momenten alsmaar werken, werken, werken. En nu denk ik: o, ik hoef het niet voor jou op te lossen, ik kan het mét jou oplossen. Ik geef je tools en input zodat jij het zelf oplost.
En dan is coachen gewoon leuk."

Dominique Dolman, Businesscoach

"Hiervoor ging ik op dat soort momenten alsmaar werken, werken, werken. En nu denk ik: o, ik hoef het niet voor jou op te lossen, ik kan het mét jou oplossen. Ik geef je tools en input zodat jij het zelf oplost.
En dan is coachen gewoon leuk."

Dominique Dolman, Businesscoach

Na zes maanden kan jij:

→ de beste vragen stellen die zorgen voor geweldige 'aha'-momenten bij je klanten

→ effectievere coachingcalls voeren die jou minder energie kosten en die je klanten meer opleveren

→ op een goede, eerlijke manier feedback geven, zonder dat je klant in huilen uitbarst of van schrik stilvalt

→ eerder zien wat je klant dwarszit (en hem of haar vervolgens door deze angst of blokkade heen coachen)

→ het probleem bij de klant laten, waardoor hij het zelf oplost en dus meer zelfvertrouwen heeft. (En jij minder hard hoeft te werken)

→ je beste klanten nog meer laten floreren.

→ de beste vragen stellen die zorgen voor geweldige 'aha'-momenten bij je klanten

→ effectievere coachingcalls voeren die jou minder energie kosten en die je klanten meer opleveren

→ op een goede, eerlijke manier feedback geven, zonder dat je klant in huilen uitbarst of van schrik stilvalt

→ eerder zien wat je klant dwarszit (en hem of haar vervolgens door deze angst of blokkade heen coachen)

→ het probleem bij de klant laten, waardoor hij het zelf oplost en dus meer zelfvertrouwen heeft. (En jij minder hard hoeft te werken)

→ je beste klanten nog meer laten floreren.

Voor wie?

Next Level Coachen is een grotendeels 1 op 1 programma, geschikt voor elke kennisondernemer, elke expert die zijn klanten verder wil helpen. Aan kennisoverdracht alleen heb je immers weinig, het gaat erom dat je klant ook doet wat hij heeft te doen. Jij gaat je klanten op een heel nieuw level uitdagen en coachen.

Ook als je al veel ervaring hebt als coach gaat dit traject je veel brengen. Coachen is immers een vak waarin je nooit raakt uitgeleerd. En je leert jezelf nog beter kennen, wat ook een positief effect heeft op de manier waarop jij onderneemt. Zelfs je relatie wordt er beter van :-).

"Ik leer van jou zoveel over mezelf en over de menselijke psyche. Waardoor ik steeds dichter bij antwoorden kom. En daar ben ik je heel dankbaar voor."

Lotte van den Broek, Copy Revolutionair

"Ik leer van jou zoveel over mezelf en over de menselijke psyche. Waardoor ik steeds dichter bij antwoorden kom. En daar ben ik je heel dankbaar voor."

Lotte van den Broek, Copy Revolutionair

Wat gaan we doen?

 • In 12 levendige online lessen met praktische werkboeken leer je veel nieuwe en verdiepende vaardigheden en skills.
 • In onze maandelijkse 1 op 1 coachingscalls gaan we dieper in op de zaken waar jij tegenaan loopt. Je komt tijdens het traject ook nieuwe stukken van jezelf tegen, waardoor je je enorm ontwikkelt. Deze calls zorgen voor extra verdieping, en helpen je om je klanten direct beter te coachen.
 • Je hebt 24/5 toegang tot mij via Voxer, zodat je snel een vraag kunt stellen als je ergens tegenaan loopt. Bijvoorbeeld als een klant een boze mail stuurt. Of als je een complexe vraag krijgt.
 • Als je wilt kun je met andere deelnemers sparren en oefenen.
 • Op een fantastische live groepsdag gaan we nog meer de diepte in.
Top coach

Over mij

In mijn ontwikkeling van lifecoach tot businesscoach kwam ik erachter dat de bestaande, reguliere coachopleidingen niet zijn toegespitst op ondernemende coaches of coachende ondernemers. 

Daarom maakte ik 'm zelf.

Next Level Coachen is een praktische, maar niet oppervlakkige opleiding, waarin je oefeningen en technieken leert, die je meteen kunt toepassen bij jouw klanten.

In de online academy zit alles wat nuttig is voor jou, het beste uit bekende methoden als Transactionele Analyse, The Work van Byron Katie, Geweldloze Communicatie, Voice Dialogue en NLP.

Daarnaast krijg je mijn persoonlijke begeleiding

Praktische informatie

 

 • Het traject duurt een half jaar. Je hebt ook een half jaar toegang tot de online academy.
 • We beginnen officieel op maandag 9 januari 2023.
 • Elke twee weken krijg je een nieuwe les.
 • Tijdens de maandelijkse Zoomsessies is er alle ruimte voor jouw vragen.
 • We komen 1 x een volledige dag live samen (je ontmoet dan ook andere deelnemers).
 • Je investering is 7447 euro. Je kunt in 6 termijnen van 1447 euro p/m betalen. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

DIT WAS VERREWEG HET BESTE PROGRAMMA DAT IK OOIT GEVOLGD HEB

Ik heb met plezier heel veel geleerd.

In mijn werk kreeg ik vaker een coachrol en daar had ik nooit een training voor gevolgd. Ik wilde meer coachtechnieken en -vaardigheden leren, maar had geen zin in een coachopleiding. Next Level Coachen was de perfecte oplossing voor mij.

Ik deed eigenlijk maar wat als ik aan het coachen was, en was dus ook vrij onzeker. Nu weet ik wat ik doe en waarom ik dat doe. En waar het toe kan leiden.

De opbouw van mijn gesprekken is veel beter, ik ben zelf minder aan het woord. En ik voel geen stress meer als er een blokkade in het proces met de klant ontstaat. De tools en technieken die ik leerde, helpen mij ook bij mijn eigen ontwikkeling.

Linda van Egmond
Leiderschapsexpert

Tevreden klant
Marketing & content coach

HET IS ECHT EEN WERELD VAN VERSCHIL, IN ALLES

Ik vond het programma van Janet zo interessant dat ik niet kon stoppen met meeschrijven steeds als ik een video van haar bekeek. Wilde alles onthouden.

Om heel eerlijk te zijn: ik zat soms best in m’n irritatiezone met klanten, omdat ik dacht: waarom doe je niet gewoon wat ik zeg? Nou dat is nu wel anders. In plaats van de hele tijd advies geven, stel ik nu veel meer vragen. En het is vet om te zien hoe de antwoorden uit de klanten zelf komen.

Ik heb echt zó veel van Janet geleerd en doe echt heel veel anders. Het begint al bij structuur die ik nu heb in een coachgesprek. Voorheen was het meer een soort Q&A, heel rommelig. Het is echt een wereld van verschil, in alles.

Anna Bootsma
Content & Marketing Coach

HET IS ECHT EEN WERELD VAN VERSCHIL, IN ALLES

Ik volgde een programma bij Janet. En dat was dus zo interessant dat ik niet kon stoppen met meeschrijven steeds als ik een video van haar bekeek. Wilde alles onthouden.

Om heel eerlijk te zijn: ik zat soms best in m’n irritatiezone met klanten, omdat ik dacht: waarom doe je niet gewoon wat ik zeg? Nou dat is nu wel anders. In plaats van de hele tijd advies geven, stel ik nu veel meer vragen. En het is vet om te zien hoe de antwoorden uit de klanten zelf komen.

Ik heb echt zó veel van jou geleerd en doe echt heel veel anders. Het begint al bij structuur die ik nu heb in een coachgesprek. Voorheen was het meer een soort Q&A, heel rommelig. Het is echt een wereld van verschil, in alles.

Anna Bootsma
Content & Marketing Coach

Marketing & content coach

FAQ over Next Level Coachen

Heb je nog andere vragen? Stuur gerust een mail naar vicky@janetvandijk.nl.

Je kunt hier een matchcall inplannen om meer informatie te krijgen en kennis te maken met Janet.