Er zijn veel minder coaches dan je denkt

Er zijn eigenlijk helemaal niet zoveel coaches. Veel businesscoaches, voedingscoaches en andere coaches zijn eigenlijk adviseurs, consultants of mentoren. Ze maken een plan met hun klant, ze geven adviezen, ze spiegelen, ze begeleiden, ze houden de klant accountable, ze denken strategisch mee. Honderden mensen zijn er super blij mee.

Verdieping van je vak

Ik denk wel dat al deze dingen in combinatie met coaching zorgen voor verdieping. En dat dat zorgt voor nรณg betere resultaten. Dat het je werk uitdagender en veelzijdiger maakt. Dat het je meer voldoening geeft. Dat je het nog leuker gaat vinden.

Een groot cadeau

Betere coachingsvaardigheden zijn een groot cadeau. Allereerst aan jezelf. Omdat het je helpt om jezelf en anderen beter te snappen. Dat heeft niet alleen effect op je werk, maar ook bijvoorbeeld in je relatie of vriendschappen. 

Verantwoordelijkheid

Het is ook een cadeau aan je klanten, omdat je ze nog beter begrijpt en nog beter kunt helpen. Je herkent bijvoorbeeld eerder wanneer iemand  in angst of weerstand schiet. En je weet wat dan helpt. Het lukt je beter om de verantwoordelijkheid bij de klant te laten, waardoor hij of zij sterker wordt. Je kunt je klant levensveranderende inzichten geven.

En vooral: je kunt klanten nog beter helpen om te veranderen.

Ze brengen waar ze willen zijn. Als de beste.

Wil jij je coachingsskills verbeteren?

Het is superfijn als je met (nog) meer zelfvertrouwen en (nog) effectiever kunt coachen. 

Je kunt je coachingsvaardigheden aanscherpen met mijn exclusieve 1 op 1 programma. Waardoor je groeit als coach en als ‘persoon’.

Meer informatie lees je via deze link.

Een maand extra online!

Je kunt ook online nog beter leren coachen. Het programma duurt normaal drie maanden, maar deze zomer krijg je een maand extra toegang tot de (leuke ๐Ÿ™‚ ) leeromgeving. Meer erover lezen en je aanmelden kan hier.