Wie is Hollands Next Top Coach? :-)

The Next Top Coach is geschikt voor strategen en (business)coaches die het coachen willen masteren, zodat hun klanten hun successen masteren. 

Je leert vooral om nog beter te coachen. Zodat je je klanten onder andere beter over hobbels en blokkades heen helpt. Je ziet beter wat er aan de hand is. Weet wanneer je kunt intetrveniëren, en hoe je dat heel effectief en vol zelfvertrouwen kunt doen.

Je beschikt over meer tools en technieken, zodat je beter weet wat je moet doen als een gesprek moeizaam gaat of als een klant bijvoorbeeld steeds ja zegt maar altijd nee doet.

Je leert om klanten die stil lijken te staan een zetje te geven. 

Maar je leert ook om klanten die nog veel harder kunnen, grotere stappen te laten zetten zodat ze het allerbeste uit zichzelf halen.

Je coacht met meer plezier, energie en zelfvertrouwen, en dat werpt vruchten af!

Voor dit alles is een open houding vereist, en een groei mindset. Het volgen van de lessen en het toepassen van de theorie kost tijd. De bedoeling is dat je in een half jaar tijd heel veel leert.

Ik werk graag met ambitieuze, enthousiaste en leergierige mensen en houd van een open sfeer, met eerlijkheid en een beetje humor.