Voor wie is On the Spot geschikt?

On the Spot is in principe geschikt voor iedereen die met een coach wil werken om zijn doel te bereiken. De belangrijkste voorwaarde voor samenwerking is dat we allebei een klik voelen. Uit onderzoek blijkt dat coaching vooral succesvol is als de coach en de coachee elkaar vertrouwen.

Ik werk met ambitieuze en positieve mensen, die bereid zijn om te veranderen. Veranderen is niet altijd gemakkelijk. Je moet stappen zetten die je voorheen niet durfde te zetten en je eigen angsten en uitdagingen onder ogen durven en kunnen zien.

Maar veranderen is ook leuk - omdat het je heel veel kan opleveren. Een betere relatie, een betere verhouding met de vader of moeder van je kind, of meer succes of voldoening in het ondernemen. En wat dat precies betekent is voor iedereen anders; een hogere omzet, meer vrije tijd, eindelijk gaan doen wat je al heel lang wilde doen. 

Van nature ben ik optimistisch en actiegericht - ik hou van analyseren maar zeker ook van resultaten en zal je daarom ook extra stimuleren om stappen te zetten. Ik ben geen afstandelijke coach - ook dat moet je liggen. Ik zet me optimaal in, en verwacht dat ook van mijn klanten.