Voor wie is dit programma geschikt?

Misschien aarzel je om een businesscoach in te schakelen. Logisch, dat is spannend, zeker als je het al eerder hebt gedaan, en niet het resultaat hebt behaald wat je wilde halen.

Doorbreken is voor jou als je nu geen behoefte hebt aan een algemeen, online en/of groepsprogramma. In dit programma krijg je exclusieve 1 op 1 coaching.

Dit programma is voor jou als je het beste uit jezelf en uit je klanten wilt halen, als je betere resultaten wilt. Als je het ondernemen lastig vindt, maar leuker wilt gaan vinden. En vooral zo, dat het je minder moeite kost en meer oplevert.

Dit programma is voor jou als je aan alles voelt dat er meer in je zit dan je nu denkt. Als je bereid bent om met andere ogen naar jezelf te kijken, naar hoe je nu werkt, naar wat je doet, en of het ook anders kan. 

Dit programma is voor jou als je voelt dat je er klaar voor bent, als je bereid bent om te investeren, als je echt toe bent aan stappen vooruit, als je leergierig bent, ambitieus, en vooral als je gelooft dat jouw pad jouw pad is, anders dan dat van iedereen.