Voor wie is dit programma geschikt?

Doorbreken is voor jou als je nu geen behoefte hebt aan een algemeen, online en/of groepsprogramma. Als je niet alleen ondernemerslessen wilt, maar ook echte coaching. In dit programma krijg je exclusieve 1 op 1 coaching, waardoor je jezelf beter snapt en zowel persoonlijk als zakelijk groeit.

Dit programma is voor jou als je het beste uit jezelf en uit je klanten wilt halen, als je betere resultaten wilt.

Misschien ben je al een tijdje bezig en vraag je je vaak af: is dit het nu? Of zit er nog meer in me, kan ik iets doen wat nog beter bij me past, wat me minder energie kost, maar meer voldoening geeft?

Of misschien heb je al heel lang een ander plan, maar lukt het niet om dat in je eentje uit te werken en te gaan implementeren. Of je zit al een tijdje op een bepaald plateau, je bent klaar voor een grote sprong. 

Dit programma is voor jou als je ook goed naar jezelf wilt kijken, naar hoe je nu werkt, wat je doet, en hoe het ook anders kan. Als je de diepte in wilt, als je je grenzen wilt verleggen.

Dit programma is voor jou als je voelt dat je er klaar voor bent, als je bereid bent om te investeren, als je wilt groeien, als je leergierig bent, ambitieus, en vooral als je gelooft dat jouw pad jouw pad is, anders dan dat van iedereen.