Rise&Shine - een coach in je achterzak

Ik help coaches en andere kennisondernemers die alles willen wat anderen zeggen (meer succes, meer inkomen, meer klanten, meer vrijheid, meer voldoening, meer plezier - you name it). Maar dan echt.

We werken aan je 

  • aanbod en strategie
  • mindset
  • marketing en zichtbaarheid.

Misschien bied je nu nog te veel aan, of kun je niet goed kiezen. Je wilt andere klanten aantrekken. Of nu echt gaan doen wat bij je past.

Samen maken we een goed aanbod, waar je energie van krijgt en blij van wordt. 

Je kunt alleen zakelijk groeien als je persoonlijk groeit. Daarom werken we ook aan jouw groei-mindset. De mindset die past bij je nieuwe 'level'.

Je leert om (nóg) betere teksten te schrijven en om je verhaal zo goed te vertellen, dat je veel gemakkelijker zichtbaar wordt voor de klanten met wie je het liefste werkt. 

On the Spot

On the Spot coaching is voor mensen zoals jij, die willen groeien en werken op de manier die past als hun allermooiste lievelingsjas. Met hart, met soul. Met een missie. En met mooie resultaten, zowel voor jou als voor je klanten.

Je hoeft niet te wachten

On the Spot coaching betekent dat je niet twee of drie weken hoeft te wachten op de volgende afspraak, die vastgelegd is in een agenda, met een begin- en een eindtijd. Terwijl je juist op een ander moment zou willen dat er een coach naast je zat.

On the Spot werkt anders en efficiënter. We werken met tekst- en spraakberichten, zodat je alles nog eens kunt lezen of beluisteren, waardoor de dingen die je leert of ontdekt veel beter beklijven. Onnodige zijpaden skippen we, dat scheelt je heel veel tijd. 

Nieuwsgierig? Stuur me een mail of boek een kennismakingsgesprek, leuk!

'Be positive. Send love. Have fun. Kick ass. Create Miracles.'

(Marianne Williamson)

FAQ over The Next Top Coach

Hoe werkt The Next Top Coach
Wie is The Next Top Coach? :-)

Ja, ik wil nog beter coachen!


Boek een call