On the Spot - een coach in je achterzak


Soms zit je met een vraag, een dilemma of een kwestie die je graag direct aan iemand wilt voorleggen. Omdat je weet dat je sneller verder komt als iemand met je meedenkt.

Met On the Spot coaching heb je een coach in je achterzak. Je kunt me om raad vragen of tegen me aanpraten op het moment dat jij dat wilt. En je krijgt altijd snel een reactie of een tegenvraag. Iets dat je helpt om een waardevol antwoord of inzicht te krijgen.

Mijn ervaring is dat deze nieuwe manier van coachen niet alleen heel goed werkt, maar ook heel prettig is. Het is een efficiƫnte manier van coachen.

Je hoeft niet te wachten

On the Spot coaching betekent dat je niet twee of drie weken hoeft te wachten op de volgende afspraak. Dat is handig als je bijvoorbeeld in een moeilijke periode zit in je relatie. Of vastloopt met je bedrijf of praktijk. Maar ook als je juist iets nieuws wilt gaan doen of je persoonlijke en zakelijke grenzen wilt doorbreken en nieuwe doelen wilt halen. Of als je erachter wilt komen wat nu echt bij je past - wat jou echt voldoening geeft.

Met On the Spot heb je een coach in je achterzak, die je helpt om te kiezen, die je precies de goede vraag stelt, zodat alles ineens helder wordt en je de juiste stappen kunt en durft te zetten.

Nieuwsgierig? Stuur me een mail of boek een kennismakingsgesprek, leuk!

'Be positive. Send love. Have fun. Kick ass. Create Miracles.'

(Marianne Williamson)

Voor ondernemers

Jouw persoonlijke en zakelijke grenzen doorbreken, maar wel op een manier die helemaal bij je past. De sleutel daarvoor ligt dichterbij dan je denkt - in jou! Ik coach je op strategie en mindset en help je om de allerbeste teksten te schrijven.

Bij ingewikkelde relaties

On the Spot coaching geeft helderheid, inzichten en verlichting als je in een moeilijke periode zit in je relatie. Of als je hebt besloten om uit elkaar te gaan, maar samen nog wel heel goede ouders wilt - en moet... - blijven.

Voor leidinggevenden

Als vrouwelijke leidinggevende in een masculine organisatie kun je het behoorlijk zwaar hebben. On the Spot coaching has got your back. En helpt je om vol zelfvertrouwen en effectief leiding te geven op een manier die goed voelt voor jou.

FAQ over On the Spot

Hoe werkt On the Spot coaching?
Gaat echt alles via Voxer?
Hoe lang duurt een traject
Voor wie is dit programma geschikt?

JA, IK WIL MET JOU IN GESPREK

Als je dit formulier invult, maken we een afspraak voor een vrijblijvende strategiecall, waarin je onder meer ontdekt wat er allemaal mogelijk is voor jou.