Nieuw: Heel goed leren coachen in de Next Top Groep

  • Je klanten nog beter helpen. 
  • Je zelfverzekerder voelen tijdens je coaching. 
  • Efficiëntere gesprekken voeren.
  • Groeien naar een next level.

Dit zijn de resultaten als je met mij samenwerkt. En dat kan nu ook in een kleine, veilige groep.

Daarvoor kun je je nu aanmelden!

Er geldt nu een speciale prijs. Bovendien beginnen we zo snel mogelijk. En dus met een kleine groep. Of misschien ben je de eerste tijd wel alleen!

Wat gaan we doen?

Veel leren over het nog beter coachen van je klanten. Over de menselijke psyche. Over jezelf en anderen. Zodat je een nog betere coach wordt, en je klanten nog betere resultaten halen.

Daardoor groei jij naar een nieuw level!

Hoe werkt het?

  • Elke twee weken is er groepscoaching. Je stelt je vraag of brengt je eigen casus in en leert ook van de vragen en dilemma's van anderen.
  • In 12 videolessen (met werkboeken) leer je op een (leuke) manier heel veel over coachen
  • Je hebt 24/5 mij als jouw coach, vraagbaak en 'safe space' in je broekzak - oftewel je kunt me op werkdagen al je vragen en dilemma's, twijfels of kwesties voorleggen. Daardoor leer je enorm snel. En veel.

Wat gebeurt er?

  • Je beschikt over veel meer coachtools, -technieken en -kennis, waardoor je al je klanten nog beter kunt helpen
  • Doordat ik je coach, groei je niet alleen als coach, maar ook als 'mens' èn als ondernemer
  • Je leert jezelf beter kennen en je krijgt meer zelfvertrouwen, waardoor je in je coaching maar ook in het ondernemen veel meer je eigen pad kiest. Dit zorgt echt voor een transformatie.

Je kunt meteen beginnen!

En zolang je de eerste en de enige in de groep bent, krijg je 1 op 1 coaching. Komt er iemand bij, dan wordt het 1 op 2 coaching, net zolang tot de groep is gevuld. Je kunt overigens ook later instappen. Meld je dan wel al aan, dan geldt voor jou nog het early birdtarief.

Ja, ik wil beter coachen en boek hier een vrijblijvende call

'Een wereld van verschil'


Anna Bootsma, coach, The Exit Plan

'Om heel eerlijk te zijn: ik zat soms best in m’n irritatiezone met klanten, omdat ik dacht: waarom doe je niet gewoon wat ik zeg? Nou dat is nu wel anders. In plaats van de hele tijd advies geven, stel ik nu veel meer vragen. En het is vet om te zien hoe de antwoorden uit de klanten zelf komen. Ik heb echt zó veel van jou geleerd en doe echt heel veel anders. Het begint al bij structuur die ik nu heb in een coachgesprek. Voorheen was het meer een soort Q&A, heel rommelig. Het is echt een wereld van verschil, in alles.'

'Heel dankbaar'


Lotte van den Broek, Copy Revolution

'Ik leer van jou zoveel over mezelf en over de menselijke psyche. Waardoor ik steeds dichter bij antwoorden kom. En daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik weet zeker dat je heel veel andere coaches heel goed kan helpen. Ik zou tegen je willen zeggen: zie dan hoe goed je bent. En zie dan hoeveel je voor mij betekent.'

'De kunst van het coachen'


Dominique Dolman, businesscoach

'Je krijgt als coach best veel te verduren. Je bent het luisterend oor voor heel veel mensen. En je hoort vooral van ze wanneer ze bijvoorbeeld stilstaan, of in de weerstand zi

tten. En jij leert dan hoe je daarmee omgaat. Wat voor vragen je stelt. En dat je dan zelf achterover kunt leunen.

Hiervoor ging ik op dat soort momenten alsmaar werken, werken, werken. En nu denk ik: o, ik hoef het niet voor jou op te lossen, ik kan het mét jou oplossen. Ik geef je tools en input zodat jij het zelf oplost.

En dan is coachen gewoon leuk.

Toen ik dat voor het eerst in een heel mooi gesprek zo ervaarde, toen dacht ik: Dit is de kunst van het coachen.'

Dit zeggen klanten

'Ik voel heel veel rust sinds jij mijn coach bent.

Je krijgt als coach best veel te verduren. Je bent het luisterend oor voor heel veel mensen. En je hoort vooral van ze wanneer ze bijvoorbeeld stilstaan, of in de weerstand zitten. En jij leert dan hoe je daarmee omgaat. Wat voor vragen je stelt. En dat je dan zelf achterover kunt leunen.

Hiervoor ging ik op dat soort momenten alsmaar werken, werken, werken. En nu denk ik: o, ik hoef het niet voor jou op te lossen, ik kan het mét jou oplossen. Ik geef je tools en input zodat jij het zelf oplost.

En dan is coachen gewoon leuk.

Toen ik dat voor het eerst in een heel mooi gesprek zo ervaarde, toen dacht ik: Dit is de kunst van het coachen.'

Dominique Dolman
High End Businesscoach

‘Ik ben gek op Janet. Haar coaching. Eerlijkheid. Safe space. Hoe ze je, op haar authentieke manier, een betere coach maakt.' 

'Ik leer van jou zoveel over mezelf en over de menselijke psyche. Waardoor ik steeds dichter bij antwoorden kom. En daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ik weet zeker dat je heel veel andere coaches heel goed kan helpen. Ik zou tegen je willen zeggen: zie dan hoe goed je bent. En zie dan hoeveel je voor mij betekent.'

Lotte van den Broek
Schrijfcoach - Copy Revolution

'Ik volg een programma bij Janet. En dat is dus zo interessant dat ik niet kan stoppen met meeschrijven steeds als ik een video van haar bekijk. Wil alles onthouden.

Om heel eerlijk te zijn: ik zat soms best in m’n irritatiezone met klanten, omdat ik dacht: waarom doe je niet gewoon wat ik zeg? Nou dat is nu wel anders. In plaats van de hele tijd advies geven, stel ik nu veel meer vragen. En het is vet om te zien hoe de antwoorden uit de klanten zelf komen. 

Ik heb echt zó veel van jou geleerd en doe echt heel veel anders. Het begint al bij structuur die ik nu heb in een coachgesprek. Voorheen was het meer een soort Q&A, heel rommelig. Het is echt een wereld van verschil, in alles.'

Anna Bootsma
Coach - The Exit Plan
'Hoe fijn is het als je weet dat je gedragen wordt door mensen die ergens beter in zijn dan ikzelf’
Timo Marcus
Businesscoach bij The Future Architect Programme

'Het allermooiste is misschien nog wel dat de passie voor mijn werk nóg groter is geworden omdat ik nu doe wat ik het liefst doe.’

Heidi Kruize
Coach One Day Magic

Ja, ik wil beter coachen zodat mijn klanten nog betere resultaten halen!

Boek hier een vrijblijvende call