Next Level Coachen Exclusive

1-op-1 traject

Geef je klanten de allerbeste ervaring.

Hoe onderscheid je je tussen alle businesscoaches? Ik denk dat er uiteindelijk maar een aspect belangrijk is.
Kwaliteit.

Je bent de beste businesscoach als je je klanten kunt helpen om excellente resultaten te behalen. Dan worden ze echt fan van je. Dan vertellen ze fantastische verhalen over je.

Dan trek jij gemakkelijker klanten aan. Klanten van een ander niveau. Die bereid zijn om jouw hogere prijs te betalen.

Next Level Coachen Exclusive

Wil jij effectiever en met meer zelfvertrouwen coachen?

In Next Level Coachen Exclusive help ik je graag om je coachingsskills en -technieken te verbeteren zodat je je klanten zelfverzekerd op de beste manier kunt helpen. Zo weet je veel beter wat je moet doen om je klanten over blokkades heen te helpen. Om lastige situaties het hoofd te bieden. En om al florerende klanten tien keer zo groot te laten denken.

En hier help ik je ook bij

We willen allemaal (hard) groeien met onze business, maar als je meer klanten hebt, heb je ook meer zorgen. Ik help je niet alleen bij coachvragen, maar ook bij zaken als: hoe hou je de spirit hoog in groepscalls. Hoe zorg je ervoor dat klanten zich gezien voelen, maar zelf ook leiderschap nemen.

Je groeit zelf ook

Je kunt niet zakelijk groeien als je persoonlijk stilstaat. Tijdens het traject met mij groei jij als coach, als mens, als ondernemer en als leider. Je snapt niet alleen je klanten beter, je begrijpt jezelf ook beter. Ik ben je safe space, je spiegel, je accountability partner en je coach.

“Ik heb ook privé stukken met jou gedeeld, en kwesties over mijn bedrijf, en daarmee heb je me echt geholpen. Het was dus echt het complete plaatje, niet alleen het coachen.”

Anna Bootsma
Coach, The Exit Plan

Voor wie?

Dit programma is voor ambitieuze (business)coaches die hun klanten op de allerbeste manier willen helpen. Die effectiever en met meer zelfvertrouwen willen coachen. Ondernemers die beseffen dat ze gemakkelijker nieuwe klanten aantrekken als hun huidige klanten super tevreden zijn.

Wat doen we?

We werken een half jaar samen om de coachingskant van je bedrijf te optimaliseren. Jij leert (nog) beter coachen 'on the job'. Je krijgt algemene lessen, tools, bewezen technieken, oefeningen en tips die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Je leert 'the best of' verschillende coachingsmethoden.

Wat levert het op?

Het coachen gaat je gemakkelijker af, het kost je veel minder energie. Je weet sneller wat je moet doen als het ingewikkeld wordt. Je hebt meer zelfvertrouwen en kunt de verantwoordelijkheid voor je klanten beter daten. Je klanten halen nog betere resultaten. En jij ook.

Wat klanten zeggen:

Ja. Ik wil mijn klanten op de beste manier helpen