Individuele coaching

Individuele coaching

Ik heb altijd een paar plekken vrij voor individuele coaching. Heb je vragen, twijfels of 'onrust' over je loopbaan, je relatie, of over jezelf - ik help je graag om anders naar de dingen te kijken, om helderheid te krijgen en je doel te bereiken.

Intakegesprek

We beginnen altijd met een geheel vrijblijvend intakegesprek. De gesprekken zijn in mijn werkruimte in Leiden, of online via Zoom.

Methoden

Ik ben opgeleid op senior practitioner niveau, en gebruik verschillende bewezen coachingsmethodes en mijn eigen manier van 'anders kijken'. Uiteraard kun je ook beginnen met een Human Design Sessie, die je heel veel inzichten geeft over jezelf!

Investering

De investering voor een pakket van zes gesprekken bedraagt 647 euro, inclusief BTW. Het pakket is een jaar geldig. Voor losse sessies van een uur betaal je 110 euro, exclusief 21 procent BTW. De kosten voor coaching zijn meestal (gedeeltelijk) af te trekken van de belasting en soms vergoedt de werkgever ze.

Begeleiding voor (nieuwe) managers

Ben je net leidinggevende, of ben je het al een tijdje maar loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Zou je nog meer willen betekenen voor anderen, maar ook je eigen grenzen beter willen bewaken?

Exclusief VIP-traject

Pas toen ik verschillende coachopleidingen had gedaan begreep ik hoe ik het anders had kunnen doen als manager. Hoe ik beter voor anderen had kunnen zorgen, en voor mezelf. Maar ik had het nooit geleerd, ik zat in een tunnelvisie die kenmerkend was voor het bedrijf waar ik werkte. Een 'masculine' bedrijf besef ik nu.

Doel

Ik gun jou om de manager te worden die ik zelf had willen zijn. Om beter met alle interne en externe obstakels om te gaan. Om het beste uit jezelf te halen. Om het meeste voor anderen en voor het bedrijf te betekenen. Zonder dat het ten koste gaat van jou.

Ik begeleid je om een excellente manager te worden, die ook goed voor zichzelf zorgt. Ik help je om te werken (en te leven) op een manier die helemaal goed voelt voor jou.

Meer weten?

Graag wil ik met jou bespreken of een individueel coachingstraject wat voor je is. Ik ga daarbij uit van een samenwerking op langere termijn zodat je groeit als mens en als manager.