Human Design Strategiesessie

Human Design 

Human Design is een bijzondere en unieke manier om te ontdekken wie je bent. Je kaart geeft je waardevolle en praktische inzichten over hoe jij je talenten en je energie goed kunt gebruiken en hoe jij de beste besluiten neemt.

Je snapt jezelf èn anderen veel beter!

Als kennisondernemer kun je Human Design zelf heel goed gebruiken. Je ontdekt onder meer:

  • Hoe jij het beste klanten kunt aantrekken
  • Op welke manier jij de beste besluiten neemt
  • Met welke klanten je het liefste werkt.
  • Waar je talenten liggen en hoe je die het beste kunt inzetten.
  • Wat je energie geeft en wat je energie kost.
  • Wat jou de meeste voldoening geeft.

Je kunt Human Design ook zelf gebruiken in je werk als kennisondernemer. Je klanten zijn immers ook allemaal uniek, en voor iedereen is er een andere 'beste' manier om zijn obstakels te overwinnen en zijn doelen te bereiken. En vooral ook om zijn meest vervulde leven te leven. 

Strategiesessie/Reading

Je kunt bij mij een Human Design strategiesessie boeken, gericht op de vraagstukken die je hebt. Daarnaast kijken we naar jouw bijzondere en unieke kwaliteiten en hoe je het leven kunt leiden dat het beste bij je past en dat je de meeste energie en voldoening geeft. 

Deze strategiesessie is een bonus bij het programma Doorbreken.

Investering:

1. Een strategiesessie van 75 minuten met informatie en uitleg over jouw design, toegepast op eventuele vraagstukken die je hebt: 247 euro, ex BTW.

2. Een strategiesessie plus een uitgebreid 'rapport' over jouw design in heldere taal. Plus na twee tot vier weken een HD-coachingscall van 30 minuten: 497 euro, ex BTW.


Dit zeggen klanten

'Het allermooiste is misschien nog wel dat de passie voor mijn werk nóg groter is geworden omdat ik nu doe wat ik het liefst doe.

Heidi Kruize
coach One Day Magic

'De uitgebreide uitleg gaf mij een mooie mix van herkenning en nieuwe inzichten. Vooral over de beste manier om besluiten te nemen voor mijn type is heel behulpzaam. Ook de andere informatie geeft een flinke zet in de juiste richting voor mij! Heel waardevol.'

Hanneke Maarse
coach (lichaamsgericht werken)

'Toen ik met Janet in gesprek raakte wist ze gelijk de kern van mijn verhaal te benoemen.'


Annalies Janssens
ondernemer/spreker Count for You

‘Het werken met Janet heeft me vertrouwen gegeven en daardoor heb ik van het hele proces genoten’

Renee van Gorcum
trainer/coach Florishbe

Vijf ontregeltips voor jou!

Ontregelen is mijn ding. Omdat ik weet dat het je heel veel oplevert als je anders kijkt naar jezelf en naar wat je doet. Wil je ook ontregelen? 

Ja, ik wil graag jouw Ontregeltips!