Human Design

Human Design 

Human Design is een bijzondere en unieke manier om te ontdekken wie je bent. Je kaart geeft je waardevolle en praktische inzichten over hoe jij (en je klant!) je talenten en je energie goed kunt gebruiken en hoe jij de beste besluiten neemt.

Je snapt jezelf èn anderen veel beter!

Als kennisondernemer kun je Human Design zelf heel goed gebruiken. Je ontdekt onder meer:

  • Hoe jij het beste klanten kunt aantrekken
  • Op welke manier jij de beste besluiten neemt
  • Met welke klanten je het liefste werkt.
  • Waar je talenten liggen en hoe je die het beste kunt inzetten.
  • Wat je energie geeft en wat je energie kost.
  • Wat jou de meeste voldoening geeft.

Maar je kunt Human Design ook heel goed gebruiken in je coaching als kennisondernemer. Je klanten zijn immers ook allemaal uniek, en voor iedereen is er een andere 'beste' manier om zijn obstakels te overwinnen en zijn doelen te bereiken. En vooral ook om zijn meest vervulde leven te leven. 

Coachen met HD

Human Design is populair, en dat is niet zo gek, want voor veel mensen is het een enorme eyeopener om te ontdekken wie ze werkelijk zijn. Daarom is Human Design ook een van de tools die ik gebruik in mijn coaching. De uitleg over jouw Human Design is een bonus bij het programma Beter Coachen. Ik leer je daarnaast hoe je dit systeem zelf kunt toepassen bij je klanten.

Losse sessies

Spordadisch doe ik losse Human Design sessies waarbij je een uitgebreide uitleg krijgt over jouw kaart. Mail me voor de mogelijkheden. 


Recente blogitems

Ja, ik wil nog beter coachen!


Boek een call

Vijf ontregeltips voor jou!

Ontregelen is mijn ding. Omdat ik weet dat het je heel veel oplevert als je anders kijkt naar jezelf en naar wat je doet. Wil je ook ontregelen? 

Ja, ik wil graag jouw Ontregeltips!