Hoe ziet het programma eruit?

Het jaarprogramma Doorbreken bestaat uit:

  1. Een Human Design sessie (lees hier meer) (BONUS), die je mooie en praktische inzichten geeft in jezelf, over hoe je het beste besluiten kunt nemen en hoe je je energie en je talenten het beste kunt gebruiken.
  2.  Vier exclusieve VIP-dagen, die jou en je bedrijf een boost geven. De inhoud bepalen we samen.
  3. Acht coachingcalls waarin je coaching krijgt op mindset, strategie, keuzes, zaken die je (onbewust) tegenhouden (die hebben we allemaal), zodat er echt iets verandert.
  4. Jij kunt me wekelijks mailen, appen of een spraakbericht sturen met een brandende vraag of kwestie, waardoor je sowieso 'in de actie' blijft.
  5. Mijn eenmalige eindredactie en feedback op al je teksten, zodat je teksten top worden en je je verhaal overal en altijd heel goed kunt vertellen.
  6. Ik stuur je online oefeningen, modules, templates, technieken die je op dat moment nodig hebt (niet meer, niet minder). En af en toe een verrassende vraag of een kleine challenge zodat je het maximale uit het traject haalt.
  7. Vooral krijg je mijn oprechte en persoonlijke aandacht (nooit meer dan nodig), mijn support, mijn enthousiasme, en ik brainstorm graag met je mee.

Je bewandelt je eigen pad, en ik loop graag met je mee. Als je inspirator, coach en mentor, je steun in de rug en je stok achter de deur.