Hoe werkt Beter Coachen?

We beginnen met een kickoffsessie. 

Je krijgt gedurende het traject 12 videolessen en oefeningen om beter te leren coachen en kunt maximaal drie keer feedback vragen op je eigen coaching, bijvoorbeeld op een opgenomen gesprek dat je zelf hebt gevoerd.

Ik geef ook voorbeelden van oefeningen die je in kunt zetten, die kunnen we ook samen oefenen als je daar behoefte aan hebt.

Elke maand hebben we een call. Daarnaast werken we samen via Voxer, een soort Whats App. Je spreekt een bericht in of stuurt een tekstbericht als je daar behoefte aan hebt. In principe krijg je op werkdagen snel maar binnen 24 uur een reactie. Tenzij anders aangegeven.

Heb je een spoedvraag, verrmeld dat er dan bij.

Het voordeel is dat je met al je problemen, hobbels, vragen, inzichten en dilemma's of gewoon met je verhaal meteen bij mij terechtkunt. De reactie komt ook snel, waardoor je snel stappen kunt zetten.

Het is een efficiƫnte manier van coaching, je slaat de koetjes en kalfjes als vanzelf over en komt meteen tot de kern. Precies op het moment dat jij het nodig hebt.

Beter leren coachen is het hoofddoel van dit programma. Daarnaast kun je ook andere vragen aan mij stellen, of dillema's voorleggen.