Beter coachen, meer impact

Beter coachen zorgt voor betere resultaten bij je klanten. En dat levert jou betere reviews op, meer mond tot mondreclame. Waardoor jij gemakkelijker nieuwe klanten aantrekt. 

Beter coachen is voor jou als je het coachen nu nog te vaak ziet als een worsteling, die veel energie kost. En die - als je heel eerlijk bent - soms nog te weinig oplevert. Daarmee sta je niet alleen de groei van je klanten in de weg, maar ook je eigen groei. 

Beter coachen is voor ervaren ondernemers die beseffen dat je met betere coachingsskills voor een nog grotere transformatie bij je klanten kunt zorgen. En dat dat heel veel oplevert.

  • Met beter coachen word je nog aantrekkelijker voor de beste klanten
  • Je coacht beter en met meer zelfvertrouwen, waardoor je echt achter je prijzen staat
  • Je klanten zetten nog grotere stappen, waardoor ze betere resultaten behalen. En jij ook. 

Veel businesscoaches hebben ervaring en een expertise, maar voelen zich onzeker over hun coachingsskills. Ze hebben het gevoel dat hun klanten met de juiste interventies nog betere resultaten kunnen behalen. 

Herken jij dat? Het kan ook anders. Ook zonder een tijdrovende en langlopende coachopleiding kun jij een betere coach worden. Iemand die zelfverzekerd de juiste vragen stelt, de patronen en niet-helpende gedachten en overtuigingen van een klant doorziet en hem of haar beter kan helpen om over een blokkade heen te komen.

Wat is de oplossing? Je kunt in zes maanden leren om een betere en effectievere coach te worden. Gewoon thuis, of op je werkplek. Leren terwijl je doorwerkt. Met een programma op maat. En supervisie. Zodat je je klanten meteen beter kunt helpen.

Wil jij dat ook? Ik kan je snel en goed leren om een veel betere coach te worden. Ze zeggen wel dat ik een geboren coach ben. En dat staat nog los van alle uren en euro's die ik heb geinvesteerd in coachopleidingen en trainingen. En ik ben de enige in Nederland die experts leert om Human Design te gebruiken in hun coaching.

Beter Coachen levert je in korte tijd veel op.

Voor wie?

Beter coachen is voor ambitieuze ondernemers die beseffen dat goede coaching klanten van 'good' naar 'great' transformeert. Die geen behoefte hebben aan een tijdrovende algemene coachopleiding maar die willen leren wat ze nodig hebben: (nog) betere coachingsvaardigheden waarmee ze hun klanten nog beter kunnen helpen.

Wat doen we?

In een half jaar leer je (nog) beter coachen 'on the job'. Je krijgt algemene lessen, tools, bewezen technieken en oefeningen feedback, supervisie en een snelle reactie op de vragen en dilemma's die zich voordoen. Zo leer precies wat je nodig hebt. 

Wat levert het op?

Je klanten halen betere resultaten, waardoor ze nog betere reviews achterlaten en nog enthousiaster over je praten. Daardoor word je een sterkere magneet voor de klanten met wie jij het allerliefste werkt. Je komt echt op een nieuw level, hebt meer zelfvertrouwen, durft meer. Je groeit persoonlijk en daardoor kun je ook zakelijk groeien!