Hollands Next

Top Coach


Dat ben jij.

Veel businesscoaches hebben ervaring en een expertise, maar voelen zich onzeker over hun coachingsskills. Ze beseffen dat hun klanten met de juiste interventies nog betere resultaten kunnen behalen. 

Herken jij dat? Het kan ook anders. Ook zonder een tijdrovende en langlopende coachopleiding kun jij een nòg betere coach worden. Iemand die zelfverzekerd de juiste vragen stelt, de patronen en niet-helpende gedachten en overtuigingen van een klant doorziet. En hem of haar beter kan helpen om over een blokkade heen te komen.

Wat is de oplossing?
Je kunt in 6 maanden leren om een betere en effectievere coach te worden. Gewoon thuis, of op je werkplek. Leren terwijl je doorwerkt. Met een programma op maat. En supervisie. Zodat je je klanten meteen beter kunt helpen.

Wil jij dat ook? Ik kan je snel en goed leren om je coachingsvaardigheden nog veel beter te gebruiken. Waardoor je klanten nog blijer met je zijn.

Ze zeggen wel dat ik een geboren coach ben. En dat staat nog los van alle uren en euro's die ik heb geinvesteerd in coachopleidingen en trainingen. 

The Next Top Coach levert je in korte tijd veel op.

Voor wie?

The Next Top Coach is voor ambitieuze businesscoaches die beseffen dat goede coaching klanten van 'good' naar 'great' transformeert. Die geen behoefte hebben aan een tijdrovende algemene coachopleiding maar die willen leren wat ze nodig hebben: (nog) betere coachingsvaardigheden waarmee ze hun klanten nog beter kunnen helpen.

Wat doen we?

Je leert (nog) beter coachen 'on the job'. Je krijgt algemene lessen, werkboeken, tools, bewezen technieken en oefeningen. Maar ook feedback, supervisie en een snelle reactie op de vragen en dilemma's die zich voordoen. Zo leer precies wat je nodig hebt. 

Wat levert het op?

Je klanten halen betere resultaten, waardoor ze nog betere reviews achterlaten en nog enthousiaster over je praten. Daardoor trek jij gemakkelijker klanten aan. Je coacht effectiever en met meer zelfvertrouwen, je durft meer. Je groeit persoonlijk en daardoor kun je ook zakelijk groeien!

FAQ over The Next Top Coach

Hoe werkt The Next Top Coach
Wie is The Next Top Coach? :-)
Wat is de investering voor The Next Top Coach?
Hoe lang duurt een traject

Ja, ik wil nog beter coachen!


Boek een call